Najnovšie recenzie zo sekcie Hrable
moc velky sklon pri hrabaní
- Super
Dlhodobe použivanie.
- veľmi ľahký výrobok
- pracuje sa s ním vynikajúco bez námahy
- primerane dlhšia rukoväť ako u konkurencií
Používam náradie tejto značky už niekoľko rokov k plnej spokojnosti. Opotrebenie praktický žiadne. Ako s prvým som začal s odhŕňačom snehu. Pri tomto výrobku je použitá rezná hrana z hliníku, ktorá je po vhodnej úprave ukončenia jej bočných hrán plne použiteľná aj na Fatrafóliu na terasách. Oceňuje sa nízka hmotnosť náradia. Sekery od výrobcu sa dobre držia v ruke a manipulácia pri kálani dreva je ľahká a bezpečná.
:))
:))
- nízka hmotnosť, ľahko sa čistia
- žiadne
- Ľahké
- široky záber, ľahké...
- Lacné hrable na pár použití
Hrable plnia funkciu, ale sú z nekvalitného materiálu vhodné pre záhradkára ktorý je technicky trochu znalý a vie si sám vec poopravovať.
- Dobre drzia v rucke i ked som tomu plastu moc neveril
- Hrable su celom vyvazene na pracu, dobre sa s nimi pracuje
- Plast mi pride celkom jemny (jednotlive zuby), uvidime ci vydrzi pripadne ci je odolny voci UV
Kupene z dovodu kombisystemu (sypaci vozik), asi dokupim nadstavec na cistenie odkvapov. Pridana hodnota su usetrene rucky pri obmedzenom skladiskovom priestore.
Lahke,kvalitne hrable
Trochu tenka rucka
- produkt spĺňa funkciu na ktorú je určený
- praktické dobre splňa účetl na ktorý je to určené
odporúčam kupiť
- nepraktické zle poskladané - uvoľnené matice, zle konštrukčne riešenie výrobok iného výrobcu za omnoho nižšiu cenu zvládne účel na ktorý je to určene oveľa lepšie, keď chce niekto imidžovku na ukazovanie sa na trávniku nech si to kúpi, ale vzhľadom ku konštrukcii s tým môže pracovať jedine poležiačky a s veľkou námahou aby trošku pohol mačinou trávnika
nekupovať nepraktické nefunkčné
- Sú ĺahké.
Ľahké, ohybné, výborné.
- lahke prakticke
- dobre hroty
- ľahučké
- dobre tvarované, netreba sa veľmi "hrbiť"
Zobrazujem 221 - 240 zo 379 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...19 Ďalšie »