Najnovšie recenzie zo sekcie Hrable
- Dobre sa drží v ruke.
- Akurat pre deti. Plastove
- milo prekvapená veľkosťou hrablí. Podľa názvu som očakávala mini hrable cca do 20 cm do kvetinovej záhradky, hrable však majú normálnu veľkosť poryska a aj trošku väčší rozmer zúbkov od očakávaných
FISKARS 1014917
Pridané: 4. augusta 2023
(naposledy upravené 17. septembra 2023)
Zakúpený v StavbaEU.sk
- Rýchlo a kvalitne
Tento produkt používam niekoľko rokov , som s ním veľmi spokojná. Objednávka nového produktu bola darček pre nového používateľa .Nakoľko zistil kvalitu výrobku , ktorá je oveľa lepšie na daný účel ako od iných výrobcov.
treba nájst vhodný sklon,osobne si myslím,že sklon na optimálnu učinnost je zle nastavený,a musím sa trochu zohnut. Inak funguje skvele. Na malé trávniky super,na vačších plochách by ste sa poriadne nadreli
Toto sú najlepšie hrable aké som kedy držala v ruke.
Spokojna
- kvalitný tovar za dobrú cenu
- kvalitný tovar za dobrú cenu
- Mechanická odolnosť a praktické používanie
S tovarom som spokojná, používam ho na zbieranie exkrementov mojich psov. Bolo by super, keby košíky boli
so železného materiálu
Tvar pratov je oblúkový, dá sa s tým hrabať tak, aby materiál zostal zaseknutý v prstoch. Výhoda pri ťažko dostupných miestach, pod kríkmi, za plotom... Iba na drobné veci, na veľké plochy treba inú veľkosť. Plast je trochu mäkší, takže nešúchať o betón, chodníky a pod. Hrabanie v tráve je ok.
Do malých záhonov na úpravu pôdy šikovné hrable.
- Možnosť plynulého nastavenia šírky záberu. Výborné na hrabanie lístia a okrasnej kôry.
- Splňa svoj účel
lahké a kvalitné hrable
proste Fiskars
- pevna konstrukcia
Fiskars Solid L 135014 (1014915)
Pridané: 24. januára 2023
(naposledy upravené 6. apríla 2023)
Zakúpený v Naradieshop, s.r.o.
Vyskúšané, kupujem opakovane
- Dobré sa stim pracuje
Zobrazujem 41 - 60 zo 380 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...19 Ďalšie »