Najnovšie recenzie zo sekcie Hrable
- ľahké hrable
- kvalitná konštrukcia
- materiál železo
- všetky predošlé boli z plastu
- dobré na rozhrabávanie menšej krafcie štrku, kamena alebo hliny
- rúčka je flexibilná
- lahučké hrable
- super sa s nimi pracuje
- nie sú podla mňa vhodné na rozhrabávanie kamenia veľkého formátu, rúčka je až moc flexibilná
kvalitne
OK
- ľahké
- neúčinné
Hrable sú ok dlhá násada.Pevne kovové zuby Dobre hrabú - škoda že nehrajú same
Ľahké, ergonomické, rozoberateľné. Vhodné na hrabanie trávy, ľahšie rozplanírovanie zeminy.
Do úzkych priestorov. Super
Ľahké, široký záber. Ideálne na jesenné lístie. Odporúčam
- Ľahké náradie
super
Tieto hrable som používal niekoľko rokov. Pracujem ako záhradník vyše desať rokov a tieto hrable som si obľúbil, vždy keď bolo potrebné použiť hrable. Na záhrade to je najmä pri úprave terénu. Sú ľahké, obratné a pevné. Je to iný pocit pracovať s nimi ako s klasickými hrablami. Je možné ich viacej zaťažovať, samozrejme každé náradie má svoj limit, keď ho dostane do rúk “necitlivý barbar” tak zničí všetko. Neviem ešte celkom ako sa pracuje s hrablami xact, ešte som ich nemal možnosť porovnať. No najlacnejšia nová rada s názvom “ solid” ma nezaujala. Mal som ich v ruke. Nejde asi ani tak o váhu ako o pocit ktorý som mal z ich rúčky a z ich vyváženia. Myslím že neznesú takú pracovnú záťaž ako táto produktová rada. Radšej si priplatím za dobré náradie. Ak to človek používa často, tak to za to vždy stojí.
- lahke
- vymenitelna nasada
- 100% spokojnosť
Sme nadmieru spokojný, už takéto hrable máme, ale sme sa o ne bili tak sme si objednali ešte jedny.
super zbiera a je lahučky
- Pasuje my to ako náhrada na štýlmi ktoré som mala pre tým.nemusela som kupovať celé hrable
- Nízka hmotnosť
- Dĺžka násady
- Vydrží dlhšie ako drevená nasada
Zobrazujem 161 - 180 zo 465 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...24 Ďalšie »